Електро-пневматски чекан 1250W SDS+ во куфер

7,990 ден 8,990 ден

BEHS03K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1250 W
Ударна енергија 3.7 Ј
Број на вртежи 0-900 rpm
Удари во минута 0-3900 bpm
Макс. дупчење во бетон 32 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Прифат на стезна глава SDS+
Тежина 4.9 Kg
Должина mm
Висина mm