Електро-пневматски чекан 800W SDS+ во куфер

7,690 ден

BEHS02K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 800 W
Ударна енергија 2.2 Ј
Број на вртежи 0-1200 rpm
Удари во минута 0-5500 bpm
Макс. дупчење во бетон 22 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Прифат на стезна глава SDS+
Тежина 3.2 Kg
Должина mm
Висина mm