Заштитна маска за заварување 9-13DIN 3000-Е 4 сензори 1/1/1/2

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

4,990 ден

Има Залиха

Опис

Професионална заштитна маска за заварување Awelco  3000-E JOKER
Погодна за MMA, MIG, TIG заварување, DIN 4/9-13 Променлива сенка
Прилагодлива чувствителност и време на одложување, 4 светлосни сензори
LCD дисплеј, УВ/IR заштита, Класа 1/1/1/2, Режим за брусење
Можност за избор на ниво на затемнување, свртете го контролното копче на бројот за затемнување што ви треба
Штом ќе престанете со заварување, екранот автоматски се брише, доцнењето/одговорот може да се постави на временски опсег од 0,1-0,2 сек.
Изборна чувствителност која може да се постави на Hi HIGH или Lo Low LOW. Максималната чувствителност е погодна за TIG заварување со мала струја или специјални апликации.

Дополнителни Информации

Платформа

Бренд