Индустриски фен 2000W 50-600 степени

2,990 ден 3,090 ден

KX2001-QS

Има Залиха

Влезна моќност 2000 W
Работна температура    50-450    90-600
Проток на воздух 300/500 l/min
Тежина 0.85 Kg