Индустриски фен 2000W 65-645 степени

4,290 ден 4,790 ден

KX2200K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 2000 W
Работна температура 65-645
Проток на воздух 360-720 l/min
Тежина 0.9 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Индустриски фен со влезна моќност од 2000W и работна температура 65-645 степени.

Моќен топлински пиштол идеален за остранување на бои, лакови и лепила.

Фенот доаѓа во комплет со 8 додатоци за остранување бои и лакови.