Кафемат 1470W 19 bar

29,999 ден 35,799 ден

BXCO1470E

Има Залиха

Кафемат за еспресо со влезна моќност 1470W и максимален притисок 19 бари. Професионален кафемат со луксузен дизајн од висококвалитетен нерѓосувачки челик со завршна облога која штити од отпечатоци на прсти. Ултра брзо загревање со помош на термоблок системот и подготовка на првото кафе за помалку од 40 секунди. Дигитална TOUCH контролна табла со сини контролни светла за кафе и портокалови светла кои иницираат активности за одржување на машината. Поседува интегрирана мелница за кафе со прилагодлива структура на мелено кафе. Прилагодлива висина со LED осветлување на отворот за проток на кафе кој е приспособлив за секаков вид на шолја. Со патентиран систем на екстракција и отстранлив магнетизиран сад за чаши од нерѓосувачки челик, како и отстранлив сад за отпадоци и фиока за мелено кафе го прави овој кафемат исклучително лесен за одржување.
preloader