КНП Универзален клуч за ормари

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

1,599 ден

Има Залиха

Карактеристики

SKU 00 11 03
EAN – бар код 4003773041658
Димензии
76 x 85 x 15 mm
Правоаголен 5,0 / 6,0 / 8,0 mm
Двостран Клуч 3 – 5 mm
Триаголник 9,0 mm
Težina klešta Tежина 88 g
EAN: 4003773041658 SKU: 00 11 03 Категории: , , БРЕНД:

Опис

Долга верзија, со должина од 76 mm
За контролни ормари и системи за исклучување во снабдувањето со гас, вода и електрична енергија
За технички инсталации во згради, на пр.: системи за климатизација и вентилација, затворачки вентили, главни разводни табли итн.
Со отвор за вметнување битови 1,0 x 7 mm и вкрстен PH
Со адаптер за битови од 1/4″ прикачени на клучот
Дополнителен адаптер за битови од 1/4″ во еден профил
Направено од лиен цинк, лиено под притисок

Дополнителни Информации

Бренд