Комплет адаптери за црево на правосмукалка

Категорија SKU: DWV9210-XJ

1.790,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Комплет адаптери за црево на правосмукалка

Можност за ротација од 360° што спречува извиткување на цревото за време на употребата. Заклучување со завртување што овозможува брзо и едноставно маневрирање со цревото од еден во друг алат.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,19 кг
Димензии (пакет) 28 × 20,3 × 7 cm
Бренд

EAN: 5035048359631