Комплет додатоци за чистач на пареа

1,999 ден

FSMH21A-XJ

Има Залиха

Комплет додатоци за чистач на пареа кој се содржи од:

– Голема мека четка за чистење на кујнските површини

– 3 меки четки за чистење на различни површини во кујна и бања

– Голема жичана четка за чистење на печки, скари и рерни

– Четка за плочки за чистење на тесни простори особено инјекциската смеса помеѓу плочките

preloader