Комплет куфери 3 во 1 TSTAK IP54 DeWalt X McLaren

DeWalt x Mclaren F1

12,690 ден 16,990 ден

DWST60452-1

Има Залиха

Ширина 512 mm
Длабочина 333 mm
Висина 708 mm
Големина во инчи /
Број на составни делови 3 /
Број на фиоки / /
Број на прегради / /
Број на организери 2 /
Ниво на заштита 54 IP
Максимална носивост 50 Kg

3 TSTAK куфери од лимитираната серија DeWalt X Mclaren F1 изработени да ги издржат и најтешките услови за работа но и да бидат практични и максимално корисни.
Овој производ содржи мобилен куфер со телескопска рачка, длабок куфер и организер.

  • IP54 ниво на заштита на сите куфери
  • Издржливи метални затварачи на сите куфери
  • Телескопска алуминиумска рачка на мобилниот куфер за полесен транспорт
  • 7″ издржливи тркала на транспортниот куфер
  • Можност за заклучување со ваш безбедносен уред
  • Носивост од 50Kg на мобилниот куфер, 30Kg длабокиот куфер и 20Kg на организерот.