Компресор клипен 2200W 100l

31,999 ден 39,999 ден

BD320/100-3M

Има Залиха

Влезна моќност W
Максимален притисок Bar
Капацитет на садот L
Број на цилиндри
Број на вртежи rpm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
preloader