Косилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND

5,090 ден 5,990 ден

BESTE625-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 450 W
Ширина на сечење 25 cm
Број на вртежи 7500 rpm
Дијаметар на конец 1.6 mm
Капацитет на садот за трева / L
Број на подесиви висини на сечење /
Висина на сечење / mm
Тежина 2.5 Kg
Должина 915 mm
Висина 110 mm

Косилка за трева Тример со влезна моќност 450W и ширина на сечење 25cm.

Тримерот поседува телескопска рачка за прилагодување на висината и дополнителна предна рачка за поголема удобност и контрола при работа. Исто така има штитник за растенија и водилка за рабови. Брза промена во режимот на работа и ширина на сечење од 25cm за лесно сечење трева на големи површини. Технологија POWERCOMMAND – EASY FEED за лесно контролирање на напојувањето со притискање на едно копче.