Косилка за трева Тример 550W 30cm

5,990 ден 10,190 ден

BESTE630-QS

Има Залиха

Влезна моќност 550 W
Ширина на сечење 30 cm
Број на вртежи 7500 rpm
Дијаметар на конец 1.6 mm
Капацитет на садот за трева L
Број на подесиви висини на сечење
Висина на сечење mm
Тежина 2.5 Kg
Должина mm
Висина mm
preloader