Косилка за трева 1200W 32cm 35L

9,790 ден

BEMW451-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 1200 W
Ширина на сечење 32 cm
Број на вртежи rpm
Дијаметар на конец mm
Капацитет на садот за трева 36 L
Број на подесиви висини на сечење 3
Висина на сечење 20-60 mm
Тежина 9.35 Kg
Должина mm
Висина mm