Косилка за трева 1400W 34cm 40L

14,990 ден

BEMW461BH-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 1400 W
Ширина на сечење 34 cm
Број на вртежи rpm
Дијаметар на конец mm
Капацитет на садот за трева 40 L
Број на подесиви висини на сечење 4
Висина на сечење 20-70 mm
Тежина 14.4 Kg
Должина mm
Висина mm