Кружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm LASER

6,990 ден

CS1250LA-QS

Има Залиха

Рачен циркулар лесен за употреба со одличен сооднос цена-квалитет. Ги има сите потребни функции за генерална употреба како регулирање на длабочината и аголот на сечењето, безбедносно копче за старт на функцијата за сечење и издув на прашината со можност за приклучување на правосмукалка. Доаѓа со интегриран ласер за помош и прецизност при сечењето, две циркуларни пили со дијаметар од 190mm, граничник и клуч за промена на пилата.

Влезна моќност 1250 W
Дијаметар на пилата 190 mm
Прифата на пилата 16 mm
Број на вртежи 5300 rpm
Аголно сечење до 45 °
Длабочина на сечење при 90° 66 mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm