Кружна пила 1500W 190x16mm

6,999 ден 7,999 ден

CS1550-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1500 W
Дијаметар на пилата 190 mm
Прифата на пилата 16 mm
Број на вртежи 5.500 rpm
Аголно сечење до 0-45 °
Длабочина на сечење при 90° 66 mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° 50 mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
preloader