Кружна пила, 2 листа во куфер 1250W 190x16mm LASER

7,790 ден

CS1250LKA-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 1250 W
Дијаметар на пилата 190 mm
Прифата на пилата 16 mm
Број на вртежи 5300 rpm
Аголно сечење до 45 °
Длабочина на сечење при 90° 66 mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm