Надувувач со кабел и адаптер за кола 12V

4,499 ден 4,999 ден

ASI400-XJ

Има Залиха

Надувувач со кабел и адаптер за кола со напон 12V со компактен дизајн за лесно складирање во возило. Моќен компресор за воздух со 160 PSI/11 Bar кој се справува со голем број активности за надувување. Функција за автоматско исклучување која обезбедува точни резултати без ризик од прекумерно или помало надувување. Поседува дигитален мерач за преглед на тековниот притисок и поставување на посакуваниот притисок. Доаѓа во комплет со: црево за надувување со висок притисок погодно за спортска опрема и гуми, црево за надувување со голем волумен за поголеми надувувања и 3 додатоци.
preloader