Ножици за жива ограда 420W 45cm 16mm

4,290 ден 5,390 ден

BEHT201-QS

Има Залиха

Влезна моќност 420 W
Должина на ножот 45 cm
Ширина помеѓу забите 16 mm
Движења на ножот 1960 /min
Кочница на ножот 1 sec
Тежина 1.92 Kg
Должина mm
Висина mm

Идеална за млада жива ограда. Доаѓа со сечило од 45cm и максимален капацитет на сечење до 16mm, лесна и ергономски дизајнирана. Прозирен штитник за раката за подобра видливост и секундарна фиксна рачка за подобра контрола и комфорт.