Ножици за жива ограда 600W 60cm 25mm

7,990 ден 9,490 ден

BEHTS501-QS

Има Залиха

Влезна моќност 600 W
Должина на ножот 60 cm
Ширина помеѓу забите 25 mm
Движења на ножот 1840 /min
Кочница на ножот 1 sec
Тежина 2.65 Kg
Должина mm
Висина mm