Ножици за жива ограда 700W 70cm 30mm

18,990 ден

GT7030-QS

Нема Залиха

Влезна моќност W
Должина на ножот cm
Ширина помеѓу забите mm
Движења на ножот /min
Кочница на ножот sec
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
// Paste your Google Analytics code here