Панелна дигитална греалка 1200W

4,790 ден 5,590 ден

BXCSH1200E

Има Залиха

Оваа панелна греалка може да се програмира на дневно и неделно ниво, со што ќе го поставите нејзиното време за работа.
При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Совршен за загревање на секоја просторија па дури и вашата бања, благодарение на IPX4 заштитата од влага.
Со поставување на ногарки може да ја пренесувате греалката од една во друга просторија или да ја закачите на ѕид.
Има и дигитален дисплеј за програмирање на саканиот режим на работа.

Моќност 1200W
Заштита IPX4
Димензии 66 x 8 x 40 cm

ИЗЛЕЗНА ТОПЛИНА Номинална излезна топлина – Pnom 1,2 kW Минимална излезна топлина (индикативно) – Pmin 1,2 kW Максимална излезна континуирана топлина – Pmax 1,2 kW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА При номинална излезна топлина – elmax N/A kW При минимална излезна топлина – elmin N/A kW При “standby” режим – elSB 0 kW ТИП НА РЕГУЛАЦИЈА НА ИЗЛЕЗНА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА Со механички термостат за регулација на собната температура – НЕ Со електонска температурна регулација и неделен тајмер –  ДА