Пегла на пареа 1600W

2,690 ден

BXGS1600E

Нема Залиха

Пегла на пареа со влезна моќност 1600W и капацитет на сад 250ml.

Пеглата на пареа е вистинската алатка за вертикално пеглање во движење, која може да ве придружува на сите ваши патувања. Ергономскиот дизајн и нејзината мала големина ја прават погодна и лесна за секојдневна употреба. Има систем Infinity кој му овозможува на корисникот да го наполни садот со вода без да ја исклучи пеглата, дури и за време на неговата употреба. Постојана пареа 25 g/min која има антибатериско дејство и е подготвена за употреба за 30 секунди.

Доаѓа со 2 дополнителни додатоци за лесно пеглање на сите видови ткаенини без ризик од истекување.