Перач под висок притисок 1400W 110бар

5,999 ден 6,999 ден

BXPW1400E

Има Залиха

Влезна моќност W
Проток на вода l/h
Максимален притисок Nm
Работна температура на вода
Тип на мотор
Должина на цревото m
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
preloader