Перач под висок притисок 2200W 150бар

10,390 ден 12,990 ден

BXPW2200E

Има Залиха

Влезна моќност 2200 W
Проток на вода 440 l/h
Максимален притисок 150 bar
Работна температура на вода 50
Тип на мотор Универзален
Должина на цревото 8 m
Тежина 12.1 Kg
Должина mm
Висина mm

Овој модел на перач со висок притисок од 2200W е идеален за одржување на вашето возило, мотор, велосипед, комплетно чистење на дворот и мебелот во дворот како и фасадата на вашата куќа и подовите околу неа. Доаѓа со пиштол и 2 дизни за различни намени. Црево од 8m, филтер за довод на вода, сад за детергент, рачка за пренос и потпирач за фиксно држење на апаратот, 2 гумирани тркала и котур за намотување и безбедно чување на цревото.