Површинска пумпа за чиста вода 1100W 4600 l/h

8,490 ден 9,990 ден

BXGP1100XE

Има Залиха

Влезна моќност 1100 W
Макс. проток на вода 4600 l/h
Макс. висина на испумпување 45 m
Макс. висина на вшмукување 8 m
Максимален притисок 4.5 bar
Можни приклучоци G1
Должина на кабел 1 m
Тежина 9.1 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Површинска пумпа со влезна моќност од 1100W за пренесување и пумпање чиста вода за рачно и автоматско наводнување на градините. Сигурен и многу издржлив мотор со висока температурна заштита.

Компактен дизајн и обвивка изработена од нерѓосувачки челик отпорен на корозија со интегрирана рачка на врвот на пумпата за удобно носење и транспорт.