Потопна пумпа за нечиста вода 1100W  INOX

7,499 ден 7,999 ден

BXUP1100XDE

Има Залиха

Влезна моќност 1100 W
Макс. проток на вода 16.500 l/h
Макс. висина на испумпување 10.5 m
Макс. длабина на потопување 7 m
Мин. ниво за вшмукување 45 mm
Можни приклучоци G1”; G1-1/4”; G1-1/2”
Должина на кабел 10 m
Тежина 6.6 Kg
Должина / mm
Висина / mm

Потопна пумпа за нечиста вода со влезна моќност од 1100W

Издржлива конструкција од нерѓосувачки челик отпорна на корозија, спремна да се справи со сите можни потопни задачи.

Моќниот индукциски мотор овозможува да се испумпува голема количина вода, а со помош на различните функции се одбира точниот дијаметар при изборот на брзината на проток на вода.

preloader