Потопна пумпа за нечиста вода 750W

5,990 ден

BXUP750PTE

Нема Залиха

Потопна пумпа за нечиста вода со влезна моќност од 750W.

Цврста термопластична конструкција која овозможува отпорност од корозија и способност да испумпува чиста и нечиста вода.

Поседува 3 заменливи фитинзи кои овозможуваат правилен дијаметар при избор на брзина на проток на вода.

Влезна моќност 750 W
Макс. проток на вода 13000 l/h
Макс. висина на испумпување 8 m
Макс. длабина на потопување 7 m
Мин. ниво за вшмукување 5 mm
Можни приклучоци G1”; G1-1/4”; G1-1/2”
Должина на кабел 10 m
Тежина 5.24 Kg
Должина / mm
Висина / mm