Правосмукалка универзална 1200W  20l мокро/суво

6,499 ден

BXVC20PTE

Нема Залиха

Правосмукалка универзална со влезна моќност од 1200W и капацитет од 20 литри.

Компактен и лесен дизајн идеален за секојдневно чистење на мокро и суво, со 4 тркала за лесно маневрирање.

Функција на вентилатор за чистење цевки и градинарски остатоци.

Правосмукалката има приклучок за електрична алатка со автоматска функција START/STOP.

 

Влезна моќност 1200 W
Притисок на вшмукување 17.0 kPa
Капацитет на садот за отпад 20 L
Должина на кабел 5 m
Тежина 7.8 Kg
Должина / mm
Висина / mm