Правосмукалка 700W 2L

4,990 ден 7,990 ден

BXVML700E

Има Залиха

Правосмукалка со влезна моќност од 700W и капацитет на сад 2L кој овозможува темелно чистење на вашиот дом на лесен и удобен начин.

Лесна за користење со ергономски дизајн кој автоматски го намотува кабелот со должина од 5 метри. Благодарение на циклонската турбо функција на правосмукалката, таа обезбедува највисоки перформанси со моќност на вшмукување 16 kPa, HEPA филтер за воздух без кеси. Капацитетот на корпата од 2L се празни лесно и брзо, без да мора да менувате кеси. Долга телескопска метална цевка за дополнителна варијабилност и универзална употреба со максимална удобност. Тежината на правосмукалката е 6.4kg.