Прочистувач за трева 600W 30cm 30L

9,290 ден

GD300-QS

Нема Залиха

Влезна моќност W
Ширина на сечење cm
Број на вртежи rpm
Дијаметар на конец mm
Капацитет на садот за трева L
Број на подесиви висини на сечење
Висина на сечење mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm