Ренде-струг 650W 82mm Куфер

5,990 ден

KW712KA-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 650 W
Број на вртежи 17000 rpm
Максимална длабина на рендање 0-2 mm
Максимална длабина на жлеб 8 mm
Максимална ширина на рендање 82 mm
Максимален дијаметар на глодање mm
Должина на основата mm
Дијаметар на цилиндер mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm