Ренде-струг 650W 82mm

6,590 ден 7,490 ден

KW712-QS

Има Залиха

Влезна моќност 650 W
Број на вртежи 17000 rpm
Максимална длабина на рендање 2 mm
Максимална длабина на жлеб 8 mm
Максимална ширина на рендање 82 mm
Максимален дијаметар на глодање / mm
Должина на основата 165 mm
Дијаметар на цилиндер / mm
Тежина 2.9 Kg
Должина 165 mm
Висина 155 mm

Ренде-струг со влезна моќност од 650W и максимална ширина на рендање 82mm.

Ергономски дизајн и компактен за употреба со една или две раце и лесно движење.

Поседува вреќичка која служи како отстранувач на прашината од работната површина.

Има опција “PARK” која ги штити волфрамовите лизгачи и работната површина кога не се користи.