Реципрочна пила 750W 2800/min

5,990 ден

BES301-QS

Има Залиха

Влезна моќност 750 W
Движења во минута 2800 spm
Аголно сечење до °
Сечење во дрво до 150 mm
Сечење во метал до 10 mm
Сечење во PVC до mm
Сечење на обоени метали до mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm
Влезна моќност 750 W
Движења во минута 2800 spm
Аголно сечење до °
Сечење во дрво до 150 mm
Сечење во метал до 10 mm
Сечење во PVC до mm
Сечење на обоени метали до mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm