Сет аку. вибр.дупчалка со аголна брусилка 18V 2Ah

14,999 ден 15,999 ден

BCK24D2S-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 2 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 45 Nm
Број на вртежи 0-360/0-1400 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина 1.49 Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

18V 125 мм аголна брусилка со три позиции на браникот за полесна контрола и безбедност при работа. Сетот доаѓа со 2 батерии од 18V 2Ah и полнач. Сетот доаѓа во торбичка.

preloader