Сет рачка со клучеви 5 парчиња

390 ден 790 ден

BDHT0-71617

Има Залиха

Сет рачка со пет големини на клучеви од 6, 8, 10, 11 и 13mm. Практична и лесно достапна алатка, корисна за во домот, автомобилот, велосипедот и вашата работилница. Изработена е од ергономска гумирана рачка и челичен механизам и клучеви.