Соковник 200W

9,499 ден

BXJE200E

Има Залиха

Соковник со влезна моќност од 200W и капацитет од 600ml со димензии 20x30x40cm и тежина 4,2kg. Висококвалитетен соковник со филтер и конструкција од нерѓосувачки челик. Силно и моќно цедење на сокот од овошјето и зеленчукот без загревање на истите и зачувување на сите хранливи материи и витамини. Широк отвор од 80mm за внес на овошјето и зеленчукот без потреба од сечење. Елегантен дизајн со мат нерѓосувачки челик кој спречува оставање отпечатоци и ногарки што не се лизгаат за поголема стабилност. Целосно демонтирачки делови за лесно одржување и четка за лесно чистење на сите елементи. Елементите кои доаѓаат во контакт со храната се 100% безбедни.
preloader