Стабилна пила со маса 1800W 254x20mm 5200rpm

26,490 ден

BES720-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1800 W
Дијаметар на диск 254 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 5200 rpm
Аголно наклонување на пилата 0-45 °
Аголна ротација на пилата °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) mm
Максимална длабина на пресек mm
Длабочина на сечење при 90° 80 mm
Длабочина на сечење при 45° 58 mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина 27.56 Kg
Длабина mm
Должина mm
Висина mm