Стабилна потезна пила 1500W 216×30 4800rpm

12,990 ден 21,990 ден

BES701-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1500 W
Дијаметар на диск 216 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 4800 rpm
Аголно наклонување на пилата 45 °
Аголна ротација на пилата 45 °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) mm
Максимална длабина на пресек 70 mm
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина 11.32 Kg
Длабина 49 mm
Должина 45 mm
Висина 33 mm

Стабилна потезна пила со влезна моќност 1500W и дијаметар на диск 216mm.

Пилата е идеална за кроење, отсекување, и сечење под агол. Благодарение на линијата за пила од сенка, секогаш правите 100% прецизно сечење. Високото стопирање и големите држачи за поддршка обезбедуваат оптимална стабилност на работното парче. Благодарение на интегрираната кеса за прав, вашето работно место секогаш останува чисто.