Стабилна потезна пила 1600W 216x30mm 4800rpm

15,990 ден 19,490 ден

BES700-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1600 W
Дијаметар на диск 216 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 4800 rpm
Аголно наклонување на пилата 47 °
Аголна ротација на пилата 47 °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) mm
Максимална длабина на пресек 70 mm
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина 12.1 Kg
Длабина mm
Должина mm
Висина mm