Стабилна потезна пила 2100W 254x30mm 4800rpm

17,990 ден 26,490 ден

BES710-QS

Има Залиха

Влезна моќност 2100 W
Дијаметар на диск 254 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 5000 rpm
Аголно наклонување на пилата 47 °
Аголна ротација на пилата 47 °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) mm
Максимална длабина на пресек 90 mm
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина 14.9 Kg
Длабина mm
Должина mm
Висина mm