Степенаста бургија 6-20mm Titanium

Категорија SKU: DT90248-QZ

2.690,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Степенаста бургија 6-20mm Titanium

За зголемување на дијаметарот на издупчените дупки. Погоден за конструктивен челик, црни и обоени метали, пластика и тенкоѕидни материјали со дебелина до 3 mm. За дупчење и зголемување на дијаметарот на дупките во метал од 6 mm до 20 mm.

Степените дупчалки EXTREME® имаат иновативен дизајн со двојна спирална флејта за подолг животен век.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,07 кг
Димензии (пакет) 15,1 × 7,8 × 2 cm
Бренд

EAN: 5054905245436