Стик правосмукалка 600W

5,490 ден

BXVMS600E

Има Залиха

Стик правосмукалка со влезна моќност од 600W која овозможува темелно чистење на вашиот дом на лесен и удобен начин.

3 во 1 правосмукалка која овозможува брзо и ефикасно отстранување на секаков вид нечистотија, а кабелот од 6 метри обезбедува дополнителна подвижност. Тежината од 2.5кг ја прави лесна и погодна за пристапување во секој агол. Има повеќе додатоци кои овозможуваат чистење на сите видови подови, ткаенина, теписи, и рабови на ѕидови. Поседува резервоар со голем капацитет кој немора постојано да го празните, а филтрите се отстрануваат лесно и се перат.