Трачна брусилка тесна 350W 451x13mm

4,590 ден

KA900E-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 350 W
Брзина на траката 900-1600 m/min
Димензии на траката 451×13 mm
Брусна површина mm
Тежина 1.6 Kg
Должина 450 mm
Висина 140 mm