Трачна брусилка 720W 75x533mm

7,190 ден 7,990 ден

KA88-QS

Има Залиха

Влезна моќност 720 W
Брзина на траката 250 m/min
Димензии на траката 75×533 mm
Брусна површина 75×190 mm
Тежина 3.85 Kg
Должина 160 mm
Висина 210 mm