Убодна пила со куфер и наклон 620W 90mm прибор

5,490 ден

KS901PEKA10-QS

Има Залиха

Влезна моќност 620 W
Движења во минута 0-3000 spm
Аголно сечење до 45 °
Сечење во дрво до 90 mm
Сечење во метал до 8 mm
Сечење во PVC до 15 mm
Движење на удар 19 mm
Тежина 2,2 Kg
Должина 310 mm
Висина 300 mm