Убодна пила со регулација и наклон 520W 3 ножеви; торба

3,499 ден 4,999 ден

KS701PE3S-QS

Има Залиха

Влезна моќност 520 W
Движења во минута 0-3000 spm
Аголно сечење до 0-45 °
Сечење во дрво до 70 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во PVC до 15 mm
Сечење на обоени метали до 15 mm
Тежина 1.7 Kg
Должина 233 mm
Висина 235 mm
preloader