Убодна пила 400W 65mm

2,290 ден 3,190 ден

KS501-QS

Има Залиха

Влезна моќност 400 W
Движења во минута 3000 spm
Аголно сечење до 0-45 °
Сечење во дрво до 65 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во PVC до 10 mm
Сечење на обоени метали до mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm