Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT

4,790 ден

KS801SE-QS

Нема Залиха

Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето.

Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење.

Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа.

Влезна моќност 550 W
Движења во минута 1500-3000 spm
Аголно сечење до 45 °
Сечење во дрво до 80 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во алуминиум до 15 mm
Должина на удар 19 mm
Тежина 2,18 Kg
Должина 300 mm
Висина 240 mm